Nathaliefli

JEG ER
NATHALIE!

ELLER NATE BLANDT VENNER, NATTIS FOR FAMILIEN OG BABE FOR SAMBOEREN.

Kjært barn har mange navn og titler. Derfor anser jeg meg selv som både grunder, DIY og oppussingsguru, innholdsprodusent, influenser, digital markedsfører, veileder, designer, samfunsdebatant, hvileaktivist, interiørnerd, kroppspositivist, lesehest, kreativ, lærevillig, informasjonssvamp, drømmer, venn, søster, kjæreste, datter og mye mer. 

Jeg har troen på at å inneha og utnytte ulike erfaringer og interesser kan være gode verktøy for å nå mål. Derfor kombinerer jeg all min livserfaring og bruker det for å hjelpe deg nå dine mål!

TUSENKUNSTNER

Pandemien traff og jeg fant meg selv uten fast jobb, men med enorm arbeidsvilje. Så jeg snudde meg rundt, tok noen studiepoeng i markedsføring og begynte å dele fra oppsussingen og livet på instragram. Og med det var eventyret som er mitt nye liv begynt. Det har ikke alltid vært lett, men det har alltid vært lærerikt – og jeg vil dele det jeg har lært, med deg!

Det er mange som roper høyt om at man må spesialisere seg, ha en nisje, holde seg til en ting – men når man er god på flere ting, hvorfor skal man ikke da bruke og dele av det man kan innen flere arenaer? Jeg har troen på at min kunnskap og mine evner innen flere felt har vært viktig for at jeg er der jeg er i dag og vil være viktig for å ta meg enda lenger.

Derfor velger jeg å dele av min kunnskap der jeg kan, som den tusenkunstneren jeg er, fremfor å begrense det til ett område – og håper at jeg kan hjelpe deg med det du vil og trenger på veien!

Nathaliefli mikrofon

DIY OG OPPUSSINGSGURU

«Det har jeg aldri gjort før, så det kan jeg helt sikkert» tankegangen min, kombinert med en god dose kreativitet og stå på vilje, har de siste årene ført til blant annet en oppusset leilighet, et påbegynt renoveringsprosjekt, selvlagde møbler, flere diy prosjekter enn jeg kan telle og en plass blant norges interiørelite som gullfjæren nominert to år på rad.

Ved å dele av min interiør og oppussings hverdag har jeg lært at det å «forstå interiør» og evnen til å se noe å tenke «jeg vet hvordan jeg skal lage det» ikke er noe alle har og kan, og derfor gjerne ender med å bo i et hjem de ikke føler kjærlighet for.

Jeg mener alle kan lære, og derfor vil jeg dele mine råd, tips og triks lært gjennom flere år som møbelselger, kjøkkentegner og interiørnerd – for at du skal få et hjem du kan trives i, uavhengig av trender og popularitet! 

Nathaliefli hylle
Nathaliefli Akkurat naa

AKKURAT NÅ:

  • DRIKKER JEGPepsi Max
  • SER JEG PÅBones
  • CRAVER JEGKakemenn
  • HØRER JEG PÅPodcast
  • LESER JEGKK`s julespesial

SOME KONSULENT

og influenser - Nathaliefli

Sosiale medier + Nathalie = SANT! Det er det liten tvil om. Jeg kan fort tilbringe kvelder på telefon eller nettbrett på å lese meg opp på nyheter og endringer i algoritmer, har fagbøker lett tilgjengelig på nattbordet og trives best når jeg kan fordype meg i en god markedsføringsstrategi. Det ble derfor naturlig at jeg hoppet på noen studiepoeng innen markedsføring og startet både enkeltpersonforetak og aksjeselskap da pandemien traff verden og jeg stod uten jobb. De siste fem årene har jeg hatt ansvar for sosiale medier for bedrifter av og på, og de siste to-tre årene har jeg bygget opp min egen merkevare som influenser i flere kanaler. Sosiale medier er en stor jungel å tråkle gjennom og jeg har jobbet aktivt for å lære bort tips, triks og råd for å drive med sosiale medier for å bistå både bedrifter og spirende influensere med å nå sine mål. Sosiale medier er kommet for å bli, og jeg ønsker veldig gjerne å hjelpe nettopp deg og/eller din bedrift med å utnytte det enorme potensialet det innehar!
Nathaliefli Favoritter

NATES FAVORITTER

På badet, i klesskapet, bokhyllen og resten av hjemmet vårt.
Og selfølgelig i nettbutikken og bloggen.