Nathaliefli

JEG ER
NATHALIE!

ELLER NATE BLANDT VENNER.

Interessen for kreativitet, design og oppussing har alltid vært stor – og de siste årene har dette ført meg inn på en spennende reise i verden av sosiale medier hvor jeg brenner for å dele av min kunnskap og erfaring innen flere fagfelt. 

Enten du er nybegynner eller erfaren innen interiør og oppussing så mener jeg at du kan få til ditt drømmehjem. Og jeg vil gjerne hjelpe deg på vei! 

KREATIV OPPUSSING

Pandemien traff og jeg fant meg selv uten fast jobb, men med enorm arbeidsvilje. Så jeg snudde meg rundt, tok noen studiepoeng i markedsføring og begynte å dele fra oppsussingen og livet på instragram. Og med det var eventyret som er mitt nye liv begynt. Det har ikke alltid vært lett, men det har alltid vært lærerikt – og jeg vil dele det jeg har lært, med deg!

Ønsket om å skape kreativ og unikt interiør har vært med meg i alle år, helt fra jeg var en liten jente som tegnet egne kunstverk på de hvite veggene på barnerommet – til vårt seneste renoveringsprosjekt. 

På veien har jeg vært innom pedagogikk og markedsføring, men jeg kommer alltid tilbake til min største og første kjærlighet: Kreativitet. 

Nå kombinerer jeg min erfaring, utdannelse, kunnskap og ja, kreativitet for å hjelpe deg å skape ditt drømmehjem. Uavhengig av evner og budsjett, mener jeg bestemt at alle kan få det fint! 

Nathaliefli mikrofon

DIY OG OPPUSSINGSGURU

«Det har jeg aldri gjort før, så det kan jeg helt sikkert» tankegangen min, kombinert med en god dose kreativitet og stå på vilje, har de siste årene ført til blant annet en oppusset leilighet, et påbegynt renoveringsprosjekt, selvlagde møbler, flere DIY prosjekter enn jeg kan telle og en plass blant norges interiørelite – som gullfjæren nominert to år på rad.

Ved å dele av min interiør og oppussings hverdag har jeg lært at det å «forstå interiør» og evnen til å se noe å tenke «jeg vet hvordan jeg skal lage det» ikke er noe alle har og kan, og derfor gjerne ender med å bo i et hjem de ikke føler kjærlighet for.

Jeg mener alle kan lære, og derfor vil jeg dele mine råd, tips og triks lært gjennom flere år som møbelselger, kjøkkentegner og interiørnerd – for at du skal få et hjem du kan trives i, uavhengig av trender og popularitet! 

Nathaliefli hylle
Nathaliefli Akkurat naa

AKKURAT NÅ:

  • DRIKKER JEGPepsi Max
  • SER JEG PÅUgly Betty
  • CRAVER JEGTørket fersen
  • HØRER JEG PÅMaria Maria
  • LESER JEGBedre på livet

KREATIV OPPUSSING

og DIY prosjekter

De siste årene har jeg aktivt delt fra min erfaring i sosiale medier og på denne nettsiden. 
Med hovedfokus på kreativ oppussing, interiør og DIY-prosjekter.
Jeg deler erfaringer og kunnskap om ulike prosjekter og gir tips og råd om alt fra fargevalg og materialer til hvordan man kan lage egne møbler eller dekorere et rom.
Og jeg vil gjerne dele min kunnskap med deg! 
Nathaliefli Favoritter

Meld deg på nyhetsbrevet og få denne pdfen gratis på epost!