Nathaliefli

TJENESTER

DIY og oppussingsekspert

 

Interiør og oppussing:

E-bøker og pdf-kurs:

Våre e-bøker er spekket med inspirerende bilder, konkrete tips og trinnvise veiledninger som vil hjelpe deg med alt fra fargevalg til møblering og belysning. Enten du er ny på interiørdesign eller en erfaren entusiast, vil du finne en e-bok som passer for deg.

Ikke vent med å skape ditt drømmehjem! Med våre e-bøker finner du både tips og inspirasjon til å skape et hjem du vil elsker å være i!

Veiledningstime Interiør/Oppussing:

Trenger du veiledning i ditt oppussingsprosjekt? Råd til dine diy prosjekter eller input på interiøret i ditt hjem? Kanskje du bare trenger en å drøfte ideene dine med?  Om du trenger veiledning eller plan for noe av dette kan jeg hjelpe deg med det. 

Idedugnad Interiør / Oppussing:

Et inspirasjons og løsningsorientert møte – i ditt hjem! Vi går igjennom rommet du ønsker hjelp til, fokuserer på nye løsninger og små endringer. Kanskje vi tar en tur i boden, på loftet eller i andre rom for å se hvordan du kan fornye med det du har?
 
En idedugnad varer i utgangspunktet i to timer og du vil få tilsendt et sammendrag av alt vi har gått igjennom og løsninger jeg har sett. 

Ta kontakt for informasjon og priser. 

Markedsføring i mine kanaler:

I mine kanaler under @nathaliefli både på Instagram, Snapchat og her på nettsiden under favoritter og blogg tilbyr jeg markedsføring i mine kanaler.


Se under for referanser og presse.

KONTAKTSKJEMA

PRESSE, REFERANSER

og litt selvskryt

Meld deg på nyhetsbrevet og få denne pdfen gratis på epost!