Nathaliefli

NATES FAVORITTER

Liker du stilen min og vil vite hvor du finner mine favoritter?
Da er du kommet til riktig sted!

ANNONSE: noen av lenkene på denne siden er affiliate lenker. Det vil si at det ikke koster en krone for deg å bruke de, men jeg tjener kanskje noen kroner på at du gjør det. Noe som er bra, for jeg hadde tenkt å dele de med deg uansett!

Hei!

Jeg er Nate!

Ønsket meg et sted der jeg kunne samle alle mine favoritter innen alt fra interiør, mote og bøker til arbeidsverktøy og forbilder. Anse denne siden som en guide til alle ting Nate.

Nathaliefli

fra bloggen

Hva er i bokhyllen min?

Jeg holder alltid på med en bok. Okei, jeg holder alltid på med flere bøker… Noen i papirform og noen i lydbok form. Er en storforbruker av Storytel. Klikk her for å få 30 dagers gratis lytting med Storytel med min personlige lenke.

Foretrekker du papirform, så finner du noen av mine favoritter her.

Nathaliefli Bøker

Hold deg oppdatert på meg, mitt og mine favoritter. Nyhetsbrevet sendes ut en gang i mnd og ved store lanseringer. Så ikke vær redd for at jeg fyller opp innboksen din.

Jeg vet at sosiale medier kan være overveldene i perioder. Så vil derfor at du skal få muligheten til å være oppdatert i ro og fred fra alle andre inntrykk. I nyhetsbrevet vil du få en recap på siste månedens innhold, så kan du sjekke ut det du vil.

Meld deg på nyhetsbrevet