Nathaliefli

100 TING UTAV HUSET CHALLENGE!

Hei finefjes!
På Snapchat (@nathaliefli) i dag satte jeg i gang en liten challenge for oss i sommer, om å selge 100 ting fra hus og hjem på Tise/Finn! (Eller til en venn seff). Eller ihvertfall få 100 ting ut av huset i løpet av sommeren!

For et par år siden hjalp jeg nemlig min kjære mamma å selge unna litt fra sin kjeller og loft. Og det ble faktisk 16 – 17.000 kroner inn på sparekontoen hennes, som kom godt med da de dro på ferie!
Og mange av oss har nok en god del ting i heimen som vi ikke nødvendigvis trenger lenger, så da får vi både ryddet litt opp OG kanskje fått litt penger til sparekontoen eller til å betale inn på tullegjeld

Jeg har laget avkrysnings skjema til oss, som vi kan enten bruke direkte på mobilen eller laste ned og printe ut, så kan man enten krysse ut for hver ting på den med nummer på – eller føre inn sum på den blanke etter hva man vil selv!

Så er du med? Følg meg på snapchat (@nathaliefli) for å se oppdateringer fra meg og følgerne mine, og for å dele dine egne resultater! Heia oss som skal utfordre oss selv!!

Under her finner du skjemaene som pdf og bildefil du kan laste ned:

PS! HUSK at vi ikke skal bli skuffet om vi ikke selger eller blir kvitt 100 ting! Det er kun for å utfordre oss selv litt ekstra for å rydde opp i heimen og eventuelt få litt inn på sparekontoen/feriekontoen!

Og du? Plis tag meg på instagram eller snapchat, eller send meg oppdateringer! Jeg vil se hvordan det går med oss og challengen vår!

Del innlegg

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Meld deg på nyhetsbrevet og få denne pdfen gratis på epost!