Nathaliefli

DIY: Malte påskeegg

Vi er heldige i år og har påskefri hele uken. Så deilig! Og det betyr også tid til masse diy’er og prosjekter, perfekt påske spør du meg! Dagens lille diy prosjekt har vært å male noen påskeegg, selvom jeg elsker påske og påskepynting, er ikke fargene helt meg. Og siden jeg lever etter «Alt kan males» så må jeg vel male påsken litt og! 

Det du trenger: – Påskeegg: Enten eggeskall som du blåser ut, eller enkle plastegg. Plastegg finner man på f.eks Nille, Europris eller på loppis/bruktbutikk. – Maling: Spraymaling, akrylmaling, veggmaling, hva enn du har liggende! Valgfritt: Granitt spray. (Jeg brukte denne

I tillegg bruker jeg en tom melkekartong og noen grillpinner når jeg maler. 

Fremgangsmåte: Jeg starter med å sette eggene på noen grillpinner som jeg setter ned i den tomme melkekartongen, dette funker på både eggeskall, plastegg og isoporegg. Om eggene veier mer enn kartongen, bare legg en sten eller noe annet tungt i kartongen. Så er det bare å male på eggene! Her kan all maling og alle farger i verden brukes! Kun fantasien setter grenser! 

La eggene tørke på pinnene. Noen av eggene kan trenge to strøk, kommer an på materialet og fargen. Etter to strøk og tørking, sprayet jeg over eggene med granittspray fra Biltema: 

Dermed fikk eggene «stein effekt» og ble litt annerledes påskepynt! Jeg planlegger å bruke de i borddekking og som pynt på bordet i en skål. 

♡ Nathalie

Del innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Meld deg på nyhetsbrevet og få denne pdfen gratis på epost!