Nathaliefli

-25% HOS KARE BEAUTY

annonse – KaRe Beauty

Denne uken (11. – 18. Mars) får du -25% rabatt på ALT hos KaRe Beauty.
En skikkelig super rabatt på LIVETS hudpleie som jeg elsker og er avhengig av.
Etter straks 1,5 års bruk av koreansk hudpleie fra KaRe Beauty er jeg helt frelst og kan ikke se for meg en eneste dag uten. Kan ikke få anbefalt det nok!

Men om du er helt ny til hudpleie, ny til koreansk hudpleie eller bare vil teste mer eller annen hudpleie, så tenkte jeg å dele litt om mine favoritter:

  1. Rens, rens, reeens! Seriøst om det er kun én ting du skal begynne med, så er det rens. Jeg har i alle år undervurdert verdien i å gi ansiktet en skikkelig god rens en (til to) ganger om dagen. Og hvor utrolig mye det gjorde for mitt små irriterte, tørre ansikt.
    Jeg bruker riskli rens fra House of Dohwa hver morgen og i dusjen. Den har naturlige ingredienser som passer for min sensitive hud. I tillegg bruker jeg riskli wash off masken noen ganger i uken for en naturlig peeling som gir huden ekstra glød.
    Ønsker du en rens som også fjerner sminke, så bør du gå for nyheten fluid cream cleanser.
  2. Toner – for å skape balansen 🫶🏻 det som skjer når vi begynner å bruke rens jevnlig er at rensen også kan fjerne noe av hudens naturlige barriere. Med toner gir du huden næring, gjennoppretter barrieren, ph-verdien og sørger for balansert hud! Toner skal påføres etter rens, men før resten av hudpleien. Og skal ikke skylles/vaskes av. Ekstra bonus med toner er at du kan ta litt på en bomullspad og vaske ansiktet, så ser du fort at selv etter sminkefjerning og rens, så er det fortsett mer urenheter igjen, som toneren da tar. Seriøst, får sjokk av de bomullspadsene!
    Jeg sverger til house of dohwa toneren, som kommer på halvliter flaske(!!) som gjør at jeg kan bruke den på hele kroppen og i håret i tillegg til ansiktet. Jeg har også en liten sprayflaske som jeg fyller og har med meg i sminkevesken, på reise og lignende, slikt at jeg ikke må ha med meg den store overalt.

3. Eye of the tiger 😎 Altså det siste året siden jeg begynte med pleie for øynene har vært fantastisk, amazing, nydelig for meg! Har vært åpen om å ha lavt stoffskifte og være utbrent. Og at jeg trenger hjelp for å slappe av. Øyemaskene har gitt meg små stunder der jeg «gjør noe» som sier jeg skal slappe av. Ta meg noen minutter med downtime før jeg setter i gang med det hektiske livet. Og puffy lavt stoffskifte øynene elsker(!!) å få på seg et par kalde øyemasker direkte fra kjøleskapet før frokost.
Mine favoritter er:
Black & Pearl øyemasker, som reduserer mørke ringer, gir våkent blikk og har kjølende effekt.
– Koelf Blåbær og krem øyemasker, som reduserer poser og mørke ringer, reduserer fine linjer og gir næring og fukt.
Chill down gel øyemasker, for næring og glød, beroligende effekt og hjelper stresset, rød hud.
Petitfee gold øyemasker, for redusering av mørke ringer og fine linjer og våkent blikk.
– Koelf Sitron og Basilikum øyemasker, som reduserer mørke ringer og demper hevelser. (Denne er superfavoritten på dagen derpå hint hint)

Øyemasker er også det aller beste gavetipset jeg har! Til vert(inne)gaver, jul, bursdag, oppmerksomheter ++ det fungerer for alle, både menn og kvinner, unge og gamle. Uansett om de bruker hudpleie eller ikke. For alle fortjener ting som bare er digg og gir god følelse! Det er også noe av de beste å ha tilgjengelig dagen derpå eller dagen etter en krevende opplevelse.

I tillegg vil jeg virkelig anbefale en god øyekrem om du har mørke ringer, poser eller trøtt hud under øynene. Peptide øyekremen er helt nydelig, drøy i bruk, virkelig en god start på dagen og gir det ekstra til hudpleien som gjør at jeg føler meg mer våken og får det blikket jeg vil ha!

4. Fuktighet og gløøød! Hudpleie er ikke komplett uten skikkelig fuktighet og glød vel?
Og jeg tuller ikke når jeg sier at det å ha tilført hudpleie til livet mitt har gjort hverdagen min bedre. I tillegg til å sleppe å leve med irritert, kløende hud i ansiktet – så føler jeg meg fresh, glødende og bedre!

Så siste og avsluttende favoritten er det å tilføre ansiktet fuktighet og glød, det gjør jeg med solkrem, hudkrem, nattkrem og serum.

Jeg bruker house of dohwa fuktighetskrem daglig og nattkremen jevnlig. I tillegg bruker jeg serumene Jojoba Olje og Mogwort for ekstra pleie, fukt og glød. Det har vært så deilig å finne igjen meg selv litt, med å sleppe å se meg i speilet å se trøtt, tørr, sliten, irritert og flassende hud i speilet.

Jeg vet jeg burde bruke solkrem hele året og jeg prøver!! Men i det minste bruker jeg solkrem så mye jeg husker. Og jeg har _alltid_ slitt med solkrem, har fått eksem og utslett av de fleste solkremer jeg har brukt. Og i ansiktet har solkrem ført til rennende og sviende øyne, men med solkremen fra KaRe er ingenting av det noe problem! Noe som har gjort livet mitt bedre og lettere. Kan derfor ikke få anbefalt denne nok!

Så nå med -25% rabatt på koreansk hudpleie denne uken, med koden NATHALIEFLI så har du muligheten til å teste produkter og gi deg selv digge ting, gode opplevelser og et bedre, lettere liv. 🫶🏻

Ikke vær redd for å spørre meg her, på instagram eller snapchat om du lurer på noe.
Eller KaRe jentene på instagram eller mail om du vil ha veiledning til din hud!
Lykke til!

Din Nate <3

Del innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Meld deg på nyhetsbrevet og få denne pdfen gratis på epost!