Nathaliefli

5 JULEGAVETIPS «FOR DE SOM HAR ALT»

Det er endelig den koseligste tiden på året, hvor vi skal fylle huset med pynt, lys og deilige lukter.
Men det er jo også tid for å handle julegaver, og har etterspurt hva dere vil ha av innhold fremover og julegavetips går definitivt mest igjen, spesielt julegavetips «for de som har alt». 🤭

OBS! Innlegget oppdateres jevnlig i tiden fremover, så følg med for flere tips!

Jeg kjenner meg igjen, du skal begynne å planlegge julegavene og rundt deg er det flere som ønsker seg «ingenting» eller «vet ikke, du finner jo alltid på noe» – men selvfølgelig vil du gi dem en fin julegave!
Så i dette innlegget vil jeg dele alle tips jeg kommer på og kommer over som tips til «de som har alt».

JULEGAVETIPS SOM PASSER FOR «ALLE»:

«De som har alt» kan være så mangt, menn, kvinner, store, små, enslige, par ++
Derfor starter jeg med noen tips som kan passe eller tilpasses til «alle»:

1. Kinobilletter: Alle kinoene rundtom i landet selger gavekort på kinobilletter, du kan velge antall kinobilletter og de kan som oftest brukes i et helt år. Det er noe veldig fint med å gi en opplevelse, men mange opplevelser er både dyre og litt vanskelig å tilrettelegge. Kino billetter kan fungere for både store og små, enslige og par!

Du kan jo også kjøpe kinobilletter til deg selv og den/de som får gaven og si at det skal bli en koselig kveld sammen! Du kan også lage en lapp hvor du skriver du vil spandere kino snacks, eller middag på restaurant. Uansett blir det en koselig gave!

2. En gavekurv: Mange av de som vi tenker på som «har alt», har jo faktisk alt de trenger. Så hva med en kurv fylt med forbruksvarer? Se an personen det skal gies til og fyll en pose, en kurv eller lignende med ting som passer bra til personen/personene.

Eksempler på ting du kan ha i kurven: Kaffe, te, kakao, kaffefilter, gavekort på matbutikk, syltetøyer, spekemat, oster, ostekniver, skjærebrett, vin, gløgg, nøtter, kjeks, hjemmebakt, hjemmelaget mat, kakemikser, sjokolade, godis, små spill, blomster, små julepynter, sokker, pledd, telys og andre levende lys, servietter, såper og kremer, andre hygieneprodukter, duft artikler, fremkalte bilder, makeup, hårprodukter, gavekort på spotify/netflix/playstation o.l, bøker, kryssord/sudoku, puslespill, hobbyting. +++

3. Bøker og filmer: Jeg ønsker jo at alle skal lese bøker, og synes bøker er en nydelig god gave å gi noen som har alt. Men jeg forstår at ikke alle er boklesere så derfor blir dette tipset både bøker og filmer. For det å dele opplevelsen av en god bok eller en god film er jo utrolig fint!
Det sleppes alltid mye nye filmer og bøker i tide til julegavehandlingen, men det er også veldig mye bra som ikke er nytt. Om du kjenner personen(e) godt, så vet du gjerne hvilke bøker og filmer de ikke har lest/sett, og kan velge noe utifra det. Fordelen med bøker, om du ikke er sikker, er at det er veldig lett å bytte i en annen bok. 🤭

Filmer er delvis litt utdatert, men jeg har selv eldre familiemedlemmer som ikke er på streaming og ikke ønsker det, men som vil sette pris på å få en god film til jul. Og små i familien som vi ønsker skal få sett noen av våre favoritter fra barndommen. Alternativ kan man gi gavekort på de fleste streamingapper, det henger ofte i kassen på Coop butikker og man kan kjøpe på nett.

Det finnes utrolig mye bra bøker, og det finnes bøker innenfor alle nisjer, for alle aldre, for alle hobbyer og i så mange sjangre! De siste årene har vi også gitt gode selvhjelpsbøker i gave, bøker som har lært oss ting og gjort oss godt. For vi ønsker jo også at de rundt oss skal lære og ha det godt, så da er det fint å gi videre. 🤎

Er det til en som er glad i å strikke? Sjekk opp i strikkebøker!
Er det en som er glad i true crime? Det finnes jo så mange utrolig bra krimbøker!
En som baker? En hobbykokk eller hobbyfikser? En som er glad i skog og mark?
Star Wars fan? Traktor entusiast? Språknerd?
Det finnes altså bøker for alt!

Du kan også gi bort gavekort på lydbok app, da får de tilgang til mange bøker på en gang!

4. Tjenester: Vi lever alle travle liv, gjør vi ikke? Men om du har tid og energi å dele, så kan det å gi bort tjenester være en veldig god gave. Småbarnsforeldre som trenger et avbrekk blir nok enormt glad for gavekort på barnepass og eventuelt hjelp med et arrangement eller et prosjekt.
Oppusserne rundt deg blir veldig, veldig glad for hjelp (hint hint til min egen gjeng😂) og besteforeldre blir nok kjempeglad for gavekort på vindusvask eller lignende.

Du kan jo sjekke ut gavekortmalene mine (egenreklame) i nettbutikken som du kan printe ut og bruke, eller du kan lage selv akkurat sånn du vil! Du kan jo og kombinere det med mer: småbarnsforeldre som får gavekort på barnepass og gavekort på restaurant, en flaske vin eller penger til en opplevelse?
Det blir lykkelige småbarnsforeldre det! 🤎

Bonus tips: Er du rågod på å strikke, hekle, snekre eller lignende? Kanskje det er noen rundt deg som kunne ønske seg de kunne det du kan? Gi bort «et start kit» og avtale om å lære vedkommende det du kan!

5. Tid sammen: Mange som «har alt» trenger og ønsker gjerne mer tid sammen, fremfor flere ting?
Planlegg middag sammen, spillkveld, en opplevelse, en gåtur, en dagstur eller lenger reise – baser det på personen som skal få gaven og ditt egen budsjett!

Spillkveld kan gies bort sammen med et gøyalt spill, gåtur kan gies sammen med termos, kaffe eller gode sko? En reise kan gies med hint om hvor man skal? Denne kan man ha det ganske gøy med, både gøy å gi, gøy å få en opplevelse for både deg selv og mottaker. Minner er vel den fineste gaven man kan gi! 🤎


Del innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Meld deg på nyhetsbrevet og få denne pdfen gratis på epost!