Nathaliefli

DIY Halloween flaggermus

Det er noen år siden jeg laget og delte mine halloween flaggermus første gang, men de er så effektfulle og enkle, så jeg har bare pakket de ned med resten av Halloween pynten og tatt de frem år etter år! Og det er jo mulig at du ikke har fått laget dine egne enda, så jeg tenkte å vise hvordan, og legger ved en mal du selv kan laste ned og skrive ut om du trenger det. ♥

For å lage flaggermus trenger du:

– Papir, sort eller annen ønskelig farge.

– Blyant.

– Saks.

– Maler om ønskelig.

Du kan kjøpe mine maler her, eller du kan tegne dine egen maler. 

Brett malen og papiret på midten, legg malen oppå papiret og tegn rundt. Klipp ut etter det du tegnet. Kan lønne seg å ha både en stor og en liten saks. 

Fest flaggermusene på veggen med «lærertyggis»/teip, eller heng de opp med tråd. 

Tips! Finn gjerne noen grener å henge de på, eventuelt spray grenene! Og følg med senere i uken, da skal jeg også lage krans til ytterdøren med flaggermus! 

Happy Halloween!

♡ Nathalie

Del innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Meld deg på nyhetsbrevet og få denne pdfen gratis på epost!