Nathaliefli

Påskeegg – malt med bakepulvermaling

En superenkel, gjenbruks diy med påskeegg til påske! For vi er vel mange som har noen påskeegg liggende, som kanskje ikke passer helt inn i interiøret?
De kan bli superfine med litt maling! 

Skjenk i vår stue dekorert til påske med flere diyer, malte påskeegg og nøytrale, naturlige farger

Til disse påskeeggene trenger du:

– Påskeegg (du vet, de vanlige som er overalt til påske)

– Maling (jeg har brukt veggmaling, men all maling funker!)

– Pensel eller svamp. 

Jeg hadde flere påskeegg liggende på loftet, fordi jeg har vanligvis bursdag rundt påske og får alltid opptil flere påskeegg i gave. Jeg gjenbruker alle jeg kan, enten gir de videre eller finner nye løsninger, som her, med maling.

Påskeegg i grønt med påskeliljer, slik så det ut før malingen
Maling

Så er det bare å sette i gang å male! Jeg brukte pensel på dette, men du kan også bruke svamp.


Her kan kun fantasien din sette grenser, både på farger og eventuelle motiver. Det finnes magisk mye inspirasjon til påske maling på Pinterest og Instagram! Jeg har også malt påskeegg med typiske vårfarger, lilla, gult, turkis. Og neste år skal jeg forsøke meg på noen enda mer kunstneriske varianter, spent på om jeg får det til!

Påskeegg malt med bakepulver maling

Denne «strukturen» har jeg fått til med å blande litt bakepulver inn i malingen. Jeg tar litt og litt bakepulver i malingen til den begynner å «ese» og boble. Strukturen holder seg lenge etter maling og gir en kul effekt! 

Du kan og teste med sand, kaffepulver og lignende om du ønsker litt struktur i malingen din.

Påskeegg malt med bakepulvermaling og dekorert med hyssing og snøklokker.

Husk at her kan du se alle mine påske diys og prosjekter!
_________________

Følg meg gjerne på @nathaliefli.
♡ Nathalie 

Del innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Meld deg på nyhetsbrevet og få denne pdfen gratis på epost!