Nathaliefli

Marmorerte påskeegg

Føles som jeg har påskeegg på hjernen! Har i hvert fall en haug med ideer til forskjellige påskeegg som bare må ut! Disse skjønne, marmorerte påskeeggene laget jeg første gangen i 2018, men da var jeg ikke så voldsom på å dokumentere diy’ene mine underveis, kun ferdige resultater, så i år laget jeg de igjen, slik at jeg fikk med fremgangsmåten! 

Det du trenger:

– Eggeskall. Blås de tom, eller bare lag et lite hull som du får ut egget fra.
– Neglelakk(er) i valgfri farge.
– En beholder/boks du ikke er redd for å ødelegge.
– Plasthansker / grillpinner.
– Plastpose eggene kan tørke på.
– Vann. 

Start med å fylle vann i beholderen.
TIPS! Bruk en beholder som ikke det gjør noe at blir ødelagt, for eksempel en isboks, en flaske eller lignende, for neglelakken kan vise seg veldig vanskelig å få bort.

Hell neglelakk i beholderen, gjør det litt rolig slik at det meste legger seg på toppen. All neglelakk i alle farger fungerer, og du kan gjerne bruke flere farger samtidig!
Denne jeg bruker er nylig kjøpt på Normal, en typisk billig neglelakk som jeg trodde ville være en litt annen farge på neglene enn det viste seg, så den fikk liv som påskepynt i stedet for å bare kastes. 

Bruk en pinne, grillpinne eller engangshansker til å holde egget, og dypp i neglelakken. TIPS! Gi gjerne egget en «snurr» for å få mer effekt. 

Legg eller plasser eggene på en plastpose eller lignende for tørking. Gi det litt lengre tid enn du tror, for vannet gjør at neglelakken tørker litt senere enn vanlig. 

Her ser dere nærbilde av effekten! Synes det er så kult med de vridde mønstrene og boblene som dukker opp. Ikke vær redd for å leke deg med farger og nyanser.
Kanskje du har noen spreke neglelakker stående i skapet som hadde vært kul på påskepynten?

Og om du vil se prosessen gjort på film, kan du sjekke ut reelen min her.

Hva tror du, vil du teste denne diy’en?

♡ Nathalie

Del innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Meld deg på nyhetsbrevet og få denne pdfen gratis på epost!