Nathaliefli

DIY Vintergraner

Serverer en veldig enkel, men søt og dekorativ diy i dag. Små diy vintergraner som gjør seg veldig godt på for eksempel lysfatet, eller sammen med en juleby. Jeg har laget de i to farger nå, hvite vintertrær og brune som matcher all konglepynten. Her skal de få stå til pynt litt her og litt der, siden jeg er frøken flytter på ting. 

For DIY vintergraner trenger du:
– Isopor trær, det finner du blant annet på Panduro.
– Limpistol eller annet hurtigtørkende lim.
– Garn, og her kan du bruke hva som helst! Jeg har brukt dette og dette. 
– En saks.

Det du gjør:
Start med å lime enden på garnet rett nedenfor toppen på kjeglen, legg den så over toppen på kjeglen og lim garnet helt til nederste kanten på andre siden. Lim så garnet fast rundt hele kanten langs bunnen på kjeglen. Fortsett og snurre tråden rundt og rundt kjeglen hele veien, fra bunnen til toppen, gå gjerne litt opp og litt ned, og lim litt mer garn sporadisk langs veien der du føler den burde henge litt bedre. 

Avslutt så med å klippe tråden og lim enden fast helt nederst på kjeglen. Gjerne litt under bunnen på kjeglen også. Om du ønsker kan du også dekorere trærne med for eksempel perler, glitter, annen tråd eller lignende du har for hånden. Veldig enkelt og super dekorativt! 

Du finner også denne DIYen som reel her, om du ønsker det.
Tag meg gjerne i dine egne diy vintergraner på Instagram!

Vil du se mer juleinnhold så trykker du her!

♡ Nathalie

Del innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Meld deg på nyhetsbrevet og få denne pdfen gratis på epost!