Nathaliefli

HALLOWEEN DESSERT: OREO GRAVER

Halloween uken hos meg er i hvert fall travel, og det er mye som skjer.

Og jeg forestiller meg at det gjerne kan gjelde flere! Derfor tipser jeg i dag om en enkel, lite tidskrevende, effektfull og om jeg får si det selv, litt kul Halloween dessert!

I tillegg har jeg laget maler til oss, som kan printes, klippes ut og dekorere denne eller andre Halloween desserter eller lignende med!

Du trenger:
– Dessertskåler (best effekt av blanke)
– Sjokolademousse (jeg har brukt pose, men kan lage selv om en vil!)
– Oreo kjeks
– Creepy smågodt
– Tannpirkere.
– Teip/Lim.
– Gravsteiner i papir.
Du kan kjøpe malene mine her, eller finne dem her om du er kjent med Canva.

Del oreokjeksene, ta bort det hvite i midten så godt det gjøres og knus dem i en pose. Lag klar sjokolademoussen, og finn frem skålene du skal servere den i. Start med litt knust oreo i bunnen på hver skål og deretter sjokolademousse. Kan også legge oreo og mousse lagvis for enda større effekt! Sett skålene med mousse i kjøleskapet frem til servering.

Skriv ut og klipp til gravstenene fra malen min HER om du bare vil eie og printe.
Eller HER, om du er god på Canva og vil redigere og styre litt selv!

Lim eller teip en tannpirker bak på hver gravsten, ca på midten. Før servering, dekk toppen med mer knust oreo kjeks, pynt med en gravsten og noe creepy smågodt i hver skål (jeg forsøkte å finne noen ormer eller lignende, men det ble krokodiller og hodeskaller). 

Og du, jeg laget dobbelt av disse og tenkte da har vi dessert et par dager, men de var faktisk så god at vi spiste de opp med en gang!

Happy Halloween!

♡ Nathalie

Del innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Meld deg på nyhetsbrevet og få denne pdfen gratis på epost!