Nathaliefli

NATE TIPSER: LIVETS SOLSTOLER

Annonse // Dette innlegget inneholder annonselenker.

Endelig har vi funnet dem – LIVETS solstoler til vår terrasse! Etter å ha lett og jaktet helt siden vi skulle møblere vinterhagen i leiligheten vår i 2018. Har vi endelig funnet stolene som oppfyller alle våre ønsker. Vi har testet flere ulike alternativer i butikk, bestilt og returnert noen andre.
Til og med levd med noe over lengre tid, men ingenting har levd helt opp til håpet eller forventningene.

Men nå har vi endelig funnet løsningen – livets solstoler, nemlig Fatboy Rock ‘n Roll-stolene!

Akkurat i tide til 17. mai fikk vi i hus hver sin Fatboy-pute, komplett med rock ‘n’ roll-stativene som gjør dem enda mer allsidige enn vi hadde drømt om. Fatboy-putene fungerer utmerket som solsenger, solstoler eller loungestoler i seg selv. Og med det nye rock ‘n’ roll-stativet fungerer de enda bedre som solstoler og loungestoler. Livets solstoler er helt magiske!

Fatboy-produktene er kjent for kvalitet og holdbarhet. De er laget av slitesterke materialer som tåler daglig bruk og er laget for å vare lenge. Når vi nå har investert i Fatboy-stolene, er vi sikker på at vi får glede av de i mange år fremover. Både ute og inne!

Planen er så klart å ha putene inne foran Playstationen resten av året. Du vet, når solen ikke skinner på terrassen vår i Bergen. 🤭

Har jeg forresten nevnt hvor utrolig komfortable de er? For det er støtte til ethvert punkt på kroppen. Dermed ingenting som hindrer meg fra å bli liggende i timesvis med en god bok på en soldag.
Og det var det absolutt viktigste å finne i jakten!

Etter jeg delte om livets solstoler på Instagram og snapchat så har det kokt i innboksen med spørsmål om de nye solstolene våre. Så jeg forstår vi er flere som leter etter alternativer til gode solstoler – og i kjent stil så deler jeg erfaringer og svar på spørsmål:

Spørsmål: Hva krav hadde dere til solstoler/solsenger?
– Det første er komfort. Vi har testet mange ulike alternativer og utrolig mange solsenger og solstoler er lite komfortable i bruk. Vi ønsket oss møbler som er skikkelig gode å tilbringe noen timer med en bok i.

Design, altså at de passer inn i vårt planlagte uterom var selvsagt et krav, jeg er interiørnerd tross alt.

Det kanskje viktigste var å finne solstoler som var lette å flytte på, lagre eller bruke på flere måter. Det er ikke mange av de siste somrene som har hatt lange perioder med sol. Vi ville ikke ha store møbler som bare kan brukes de to dagene med sol i året og ellers føles mer som de er i veien enn praktiske.
Og selvsagt var også pris en del av listen.

Spørsmål: Hvilke andre alternativer har dere testet ut?
– Vi har vært blant annet på IKEA, Plantasjen, Trademax, Bohus, Skeidar, Hageland, Kid.. og sikkert mange flere butikker. Der vi har prøvesittet / testet en masse ulike solsenger, loungestoler og lignende.
Utfordringen der har vært at mye har vært ukomfortabelt, upraktisk eller altfor dyrt.

Internett har vi omtrent rundet i jakten, vi har forsøkt å bestille noen ting hjem, men mye har faktisk vært uten returrett, hatt mange uker leveringstid eller vært utsolgt. Så vi har slått fra oss mange av de alternativene fordi det ikke har vært mulig å få prøvesittet/testet.

Sist, men ikke minst, så har vi hatt HAVSTEN sofaen fra IKEA i en periode, og selvom den var perfekt design-messig og helt greit komfortabel, så var den utrolig upraktisk å vinter-lagre med de store putene som ikke fungerte til noe annet, men ikke kunne stå ute på vinteren. Det tok halve loftet og mer, så den solgte vi rett og slett før vinteren som var, for vi orket ikke ha den lagret en sesong til.

Vi har også erfaring med et utvalg av rimelige solstoler og solsenger fra Jysk, Rusta, Plantasjen og Biltema over de siste ti – femten årene, enten ved å eie de selv eller at de har vært i livene våre gjennom familie, og vi ønsket oss ikke noen av de vi har erfaring med – vi ville ha noe med lengre levetid og mer komfort.

Nå har vi endelig livets solstoler fra Fatboy og skal nyte sommeren i dem.

Spørsmål: Bruke de inne? Hvordan skal du bruke de inne?
– Stolstativene og putene kan fint brukes hver for seg, stativene er et nytt tilskudd til Fatboy kolleksjonen og putene har vært møbler for seg selv i flere år.
Så planen min er å ha Fatboy putene i tv-stuen vi planlegger å lage til i kjelleren, så kan vi slappe av på de når vi spiller Playstation på kveldene. 🤭

Spørsmål: Hva koster de? Er det ikke veldig dyre møbler å ha som solsenger?
– Prismessig ligger disse i lavere middel sjiktet vil jeg si basert på alt vi har sett på. Møbler til ute er ofte veldig dyrt, mye er uholdbart dyrt føler jeg. 🙈 Det at de er så anvendelige, man får i prinsippet flere møbler i ett er også med på å rettferdiggjøre prisen.

P.S pakkepris på stolstativ og pute er rimeligere enn å kjøpe de hver for seg. Se pakkeprisene her.

Spørsmål: Skal du gjøre noe for å gjøre de mer holdbar?
– Ja! Jeg har impregnert putene med impregnering beregnet for markiser og båt..telt? Du vet hva jeg mener. 😂 Og i perioder med mye regn så tar vi putene innendørs eller under tak, litt også for at du skal være tørre og klare for bruk om det kommer en ettermiddag med solgløtt.
Enda en fordel med Fatboysene er at man kan kjøpe lappesaker og mer fyll til sekkene om det skulle skje noe med de – altså kan man reparere fremfor å kjøpe nye. AH! Jeg er så fornøyd med valget!!

Vi gleder oss til late sommerdager på terrassen i livets solstoler! Og selvsagt må vi møblere resten av uterommet, så jeg skal dele erfaringer om flere utemøbler når vi kommer så langt.

Fatboy har forresten en masse andre smarte, praktiske og fine utemøbler tilgjengelig – så sjekk ut utvalget her.

Som alltid, ikke nøl med å spørre om det er noe du ikke fikk svar på.
Og les flere av mine tips og triks på bloggen her.


Følg meg gjerne på @nathaliefli
Og ha en skjønn dag videre!

♡ Nathalie

Del innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Meld deg på nyhetsbrevet og få denne pdfen gratis på epost!