Nathaliefli

NATES TOPP 10 JULEGAVETIPS

Annonse // noen av lenkene på denne siden er affiliate lenker, de er merket med ✦. 
Det vil si at det ikke koster en krone ekstra for deg å bruke de, men jeg tjener kanskje noen kroner på at du gjør det. Noe som er bare bra, for jeg hadde tenkt å dele de med deg uansett!


Innboksene mine er fulle av meldinger om julegavetips og meldinger om «den tingen du tipset om engang, kan du tipse igjen fordi julegaver» så dette innlegget er mine topp ti julegavetips basert på ting jeg har tipset om tidligere.

Altså ti av mine favoritter i livet som du kan gi videre for at andre skal få favoritter i livet!

1. Alvar Alto Vase – Ittala:

Ittala Alvar Alto vasen er min personlige favoritt gjennom mange år, jeg har hatt min vase siden 2016/2017 da jeg fikk den av en kjær venninne og gjennom barndommen har mamma hatt Ittala produkter og fortalt om sitt besøk til Finland som fikk henne til å begynne å samle. Så for meg er det et kjerneminne – men det er også fantastisk, tidløst design fra Finland og en perfekt gave til en interiørelsker, en blomster elsker eller en kjær som fortjener pretty things 🤭

Du finner vasen og andre Ittala produkter her hos Royal Design.

Bilde: Favorittvasen med en av mine favorittblomster fra egen hage. <3

2. Klessnor fra Steamery:

Jeg elsker smarte og praktiske dingser, og denne er høyt på listen over favoritter her i hjemmet.
Den er perfekt til små bad, vaskerom og boder hvor man vil henge opp noen plagg til tørk.
Vi har vår på vårt lille bad og bruker den til å tørke skjorter, kjoler, bluser og andre småting som bør henge på kleshengere eller vaskes alene.

Klessnoren kan både skrues og limes på vegg, så den kan fungere hos de fleste og er en fin liten presang til noen som trenger smarte og praktiske ting i livet, eller bor på liten plass. 🤭

Du finner tørkesnoren her, hos Steamery – 300kr.

Her kan du se en reel av den i bruk hos meg.

Bilde: Klessnoren på vårt bad.

3. Hinza veske:

«En ekte svensk designklassiker fra 1950-tallet som aldri går av moten» – men og en utrolig praktisk og allsidig «veske» som kan brukes både ute og inne. Til bæring, oppbevaring og dekor.
Vi har to stykker av disse i hus nå, og bruker de til aaaalt mulig! Til å samle papp, bære ved, lagring av aviser og magasiner. Vi bruker en som «bærepose» når vi handler (siden bæreposene er altfor dyre!!) og vi har brukt de på reise, på stranden og på biltur. De er altså godt brukt og godt praktiske!

Bilde: Hentet fra Panduro.no

Hinza vesken fungerer både som en gave for seg selv eller som årets «gavekurv».
Jeg vet ihvertfall at noen av mine hadde blitt glad for et alternativ til gjenbruksposene, vedposen og lignende.

Du finner Hinza veske hos Panduro her, 349kr.

Eller her hos Royal Design, fra 195kr.
(Billigst i følge Prisjakt)

4. Molly jeans fra Gina Tricot:

Livets beste jeans er jo selvfølgelig en perfekt julegave til kvinns og jenter i livet ditt!
Jeg har utelukkende Molly jeans i skapet, for den er digg ooog passer på min XL rumpe. 😎
Buksene kan selvfølgelig byttes i alle Gina Tricot butikker om man ikke treffer på størrelsene, men min anbefaling er å gå for «den vanlige størrelsen» man bruker, både på jeans, shorts og skjørt btw.

Bilde: Se så happy og digg jeg er i Molly shortsen da!

Du finner Molly jeans, shorts og skjørt her, fra 100kr.
og jeansene i alle fysiske butikker.

5. LIS dusjhylle fra Jotex:

I løpet av de siste årene har jeg lært at vi er mange, maange rundtom her i landet som har små, utdaterte og upraktiske bad. 🤭 Vi drømmer om det store, deilige badet med masse god oppbevaring, men inntil videre må vi gjøre det beste utav det vi har.

Vi har hatt denne dusjhyllen i dusjen vår i snart to år, og den gjorde det ihvertfall enklere for oss å leve greit med det vi har, fremtil vi tar lottoen. Tilbakemeldingene fra følgere som har erfating med denne var delte, men vi er utelukkende fornøyde. Den holder på alle greiene våre, den står stødig og ser ut som ny enda, så derfor kan jeg gladelig foreslå den som julegavetips til en du er glad i, som trenger noe for å leve bedre med det de har – eller som bare trenger mer oppbevaring på sitt lille bad.

LIS dusjhyllen i plast finner du her, fra 239kr.
LIS dusjhyllen i metall finner du her, fra 399kr.

Bilde: Hentet fra linker over.

6. Bokstavsmykker fra Edblad:

En personlig og skjønn gave, spør du meg. Jeg har en N som jeg fikk i gave av verdens fineste Benedicte og en E som jeg kjøpte til meg selv for Skjegget (som egentlig heter Even🤭) og jeg går med de rundt halsen hver eneste dag, de betyr mye for meg.

Og jeg får mange meldinger fra dere om dem ukentlig. De er perfekte å gi i gave til noen man er glad i, kanskje med bokstaven for barna dems? Eller deres kjære? Eller kanskje din egen bokstav? 🤭

Du finner mange ulike bokstavsmykker her hos Edblad, fra 199kr.

Bilde: Tatt på farten i en veldig støvete genser, men med de fine smykkene veldig tydelig.

7. Øyemasker fra KaRe Beauty:

Annonse – KaRe Beauty.
Alle som følger med vet om min besettelse med øyemasker, så denne kommer nok ikke som noe sjokk for noen av dere. 🤭 Nå har jeg lært at noe av grunnen til at jeg er så mye hoven og puffy rundt øynene er fordi jeg har lavt stoffskifte, men øyemaskene gjør at jeg ser våken og klar ut i fjeset mye raskere enn jeg fikk til før dem.

I tillegg er de en skikkelig lifesaver på enhver «dagen derpå» uansett om det er etter en vinkveld eller bare en litt for sen «bare en episode til» kveld.

Jeg mener øyemasker er en perfekt julegave til _alle_ voksne i livet ditt! En småbarnsforelder som fortjener litt ekstra? Perfekt! En ungkar som får litt for mange sene kvelder? Perfekt.

De som jobber i barnehagen til kidsa dine som du aldri vet hva du skal gi til? Perfekt!!
Du aner ikke hvor latterlig mange forskjellige kaffekopper og annet husafyll jeg fikk i mine ti år innenfor barnehage og skole, så denne er litt en kampsak, plis om du skal gi en oppmerksomhet til de i barnehagen/skolen noe, gi de noe som kan spises/drikkes opp, brukes opp eller som visner.
JA, det er tanken som teller og det er bare fordi det er kjekt og koselig å gi en oppmerksomhet, men det er også kjekkere og koseligere å ikke fylle huset til de stakkarene som passer på kidsa dine med ting man ikke vet om de trenger eller kan bruke. <3

Du finner alle øyemasker hos KaRe Beauty her, fra 129kr.
HUSK! Du får -10% på alt hos KaRe med koden Nathaliefli (også allerede nedsatte varer).

8. LIVETS badematte:

Denne badematten er nok utenfor julegave budsjettet til de fleste, men tar den med i tilfellet ikke.
For den er altså det mykeste, deiligste og villeste jeg noengang har eid! Har hatt mange badematter under bena i mitt liv, men denne er så utrolig myk, digg og god! Aldri opplevd maken!!

I tillegg er den jo dritkul og gjør seg godt på de fleste bad. Så den er ihvertfall et perfekt julegavetips til et lukusdyr eller noen som fortjener litt luksus start på dagen.

Jonathan Adler baderomsmatte i tre farger, fra 1615kr.

Bilde: Fra vårt bittelille bad, som ble så mye bedre med livets diggeste badematte.

9. Absolutt alt du kan kjøpe brukt:

En av mine store ting i livet er å handle brukt og jeg ser ingen grunn til å ikke kjøpe julegaver brukt – på den måten kan man gi gaver som ellers ville vært utenfor budsjettet, eller man kan gi mer fordi man får tingene til en rimeligere penge. Og samtidig gjør man noe godt for miljøet og oppfordrer kanskje de rundt deg til å åpne øynene for å handle mer brukt! For å handle brukt er bra for både miljøet og ikke minst lommeboken, som er godt i den tiden vi er i.

Jeg anbefaler Finn for møbler, verktøy og større interiør gjenstander. Og Tise for klær, sko, vesker, smykker og mindre interiør gjenstander.

Søk på navnet på det du leter etter og tingene generelt (Eks: Birkin bag, veske, luksusveske, bag).
Og lag deg lagrede søk i begge apper om det er en spesiell ting, du kan og lage «Ønskes kjøpt» annonse på Finn!

10. Sist, men ikke minst:

Skojernet! Du vet, det som kommer med veggfeste, er langt nok til at man ikke må bøye seg og er skikkelig pent design? Det som jeg har vist dere flere ganger og hver gang er vi alle enige om at det er perfekt? Ja, det ja!

Det er jo selvsagt en PERFEKT julegave! Tenk på de du besøker jevnlig som ikke har et skikkelig skojern, eller bestemor som trenger et skojern som er lengre. Eller venninnen som er glad i interiør og design.
Skojernet kan passe til så mange som julegave, uten å sprenge budsjettet.

Ekstra kult er det nå at de har fått det i flere farger, på den måten kan det passe perfekt i flere hjem enn tidligere og du kan velge den perfekte fargen til din mottaker.

Normann Copenhagen Skojernet finner du her, fra 323kr.

Bilde: SE SÅ LEKKERT DET BLE I NY GANG! Jeg elsker, elsker, elsker det skojernet!

Håper du fant det du lurte på eller noe helt ny inspirasjon til en julegave eller to, du finner også flere julegavetips innlegg på bloggen nå om du vil ha flere tips.

Lykke til med julegaveshoppingen <3
Nathalie

Del innlegg

Én kommentar

  1. Her var mange gode tips! 🤩

    Og vet du hva? Nå skal jeg løpe i kjøleskapet og hente meg øyemasker, for det kjente jeg at var akkurat det jeg trengte nå! Og så er jeg så heldig og har fått akkurat disse i gave! Digg ting som en ikke nødvendigvis tenker på å une seg selv, så perfekt gave! 😄

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Meld deg på nyhetsbrevet og få denne pdfen gratis på epost!