Nathaliefli

NOK EN HELG PÅ HELL..

annonse – dette innlegget inneholder annonselenker.

Hei helg ♡

Da fredagen endelig kom og vi skjønte det var helg. Kjente vi begge at nå var det både godt og nødvendig med helg. Hver høst er lik føles det som, travel, hektisk, fylt opp og lang. Er det bare her?

Vi har fortsatt masse oppussing på planen for høsten, noe snarlig og noe lenger frem i tid, men etter over to år med fullt kjør, nådde vi et punkt i Mai der vi skjønte at vi måtte roe litt ned, sakke tempo og ta mer og lenger pauser. Så nå jobber vi mer etter «en og en ting» prinsippet og gir oss selv ros og rom for pause for hver arbeidsoppgave gjort.

Siste uken har vi fått ned stillas, ferdigstilt småting på fasade og pakket ned uterommet. Så da kunne helgen fint gå til annet – vi må nemlig leve litt, for det har vi ikke gjort.

trykk her for jakken.
annonselenke: genseren min finner du ved å trykke her.

LØRDAG:

Lørdagen startet vi med en god frokost, verdig en god helg, før vi dro på to loppemarkeder i nærområdet.

En full pose med bøker, tre lamper, et bilde, en blomsterpotte til diy-ing, en reel prop og en mini byste ble med hjem, og det for 240 kr. Det er en fin lørdags formiddag det

Ettermiddagen og kvelden gikk til bursdagsmiddag for min kusine, med flere kusiner og fettere, mine foreldre og min søster. Med deilig mat, kake og jello-shots til dessert!
Vi leker ikke bursdag i vår familie, og deilig å fylle opp familie-tid lageret litt <3

annonselenke: genseren min finner du ved å trykke her.

SØNDAG:

Søndagen ble første skikkelig regndag på lenge og da er ingenting bedre enn arme-riddere til frokost, en film på tv og fyr i peisen på morgenkvisten, nyte at det er ingenting å rekke og ingenting som haster.

Rastløse som vi er, tok vi oss en biltur for å sjekke ut hvor Skjeggets nye arbeidsplass blir – arbeidsplassen hans får nye lokaler snart og det nye er under bygging.
Ser for meg spennende og hektiske tider fremover.

Heldigvis for meg ligger Plantasjen ikke langt derfra, og vi trengte litt blomsterjord og perlite, så vi tok turen innom, og der var det så mye fint nå!

Vi scoret noen nye potter, et tre og jorden vi kom for, så til uken skal jeg endelig potte om litt av plantene våre og redde de fra skjebnen de lider om dagen.

Rene blomsterpotte himmelen på Plantasjen nå <3

Avslutten helgen med sushi og kvalitetstid i sofakroken, klare for en ny, hektisk uke med det den har å by på. <3

______________

Følg meg gjerne på @nathaliefli

Og ha en skjønn kveld videre.

♡ Nathalie

Del innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Meld deg på nyhetsbrevet og få denne pdfen gratis på epost!