Nathaliefli

SOMMER MED ELLOS

Annonse // Dette innlegget inneholder sponsede produkter og annonselenker.

Tenk at Ellos ville være med å lage sommer på terrassen vår! Åh!!

Endelig fikk vi en liten smak av sommer i Bergen, med deilige, varme dager på terrassen.
Okei, så måtte vi bruke litt av tiden på å gjøre ferdig den terrassen jeg snakker om..
Men vi rakk også å nyte den litt før solen forsvant bak en grå sky igjen. 🤭

Annonse – Kjole Isabelle // Vase Fishy

Dette blir første året der vi kan bruke og nyte uterommet. Endelig får vi noen møbler på plass og ser frem til late dager og lange kvelder. Jeg gleder meg veldig til å innrede og dulle ute! I helgen tyvstartet jeg med noen godbiter fra Ellos og fikk laget en skikkelig koselig krok å nyte søndagslunsjen i.

Annonse – Vase Fishy

Annonse – Oppbevaringskurv Sia

Denne skjønne lille kurven har jeg siklet på en stund, den er perfekt både med og uten lokk, til dekor og til oppbevaring. I sommer skal den holde bestikket når vi griller eller spiser på terrassen. Og resten av året er den perfekt på kjøkkenet! For det er noe av det viktigste for meg når jeg velger ting til uterommet, at jeg får brukt alt hele året. Og at ingenting bare havner på loftet resten av året.

Annonse – Lilah pledd

Så deilig å få litt detaljer på plass, da føles plutselig uterommet mer som vårt og mer hjemmekoselig.
Nå ser vi frem til å invitere venner og familie til kos på terrassen i sommer.
Ingenting er så deilig som tanken på sommer med finefjes!

_____________________________________________
Ha en fin dag!
Flere av mine innlegg finner du her!
Nathalie <3Del innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Meld deg på nyhetsbrevet og få denne pdfen gratis på epost!