Nathaliefli

SOMMERGAVER

God morgen! Det er Juni, snart sommerferie og tid for sommergaver – da spesielt til kollegaer, samarbeidspartnere og lærere/barnehagepersonell for barn i livet.
Snakket litt om dette på snapchat (@nathaliefli) og fikk spørsmål om jeg kunne lage et innlegg med tips til nettopp dette.

Jeg jobbet flere år i barnehager og på skoler selv, så tar med meg den erfaringen i tipsingen – for som jeg sa, selvom det er tanken og omtanken som teller, så er det måte på hvor mange kaffekopper og fleecepledd man kan ha og ta vare på. 😅 Misforstå meg rett, jeg er ikke utakknemlig for å ha fått søte sommergaver fra foreldre og barn på mine tidligere arbeidsplasser, men både fra et miljøperspektiv og et plassmangel perspektiv, så vil jeg gjerne dele noen tips som kan være gode sommergaver!

SPISELIGE GAVER:

Spiselige gaver er en nydelig ting å få i sommergave. Mange av oss har jo alt vi trenger, og ønsker gjerne ikke fylle huset med mer. Spiselige gaver er jo i tillegg med å skape minner for mottakeren som gjerne lever mye lengre enn en ting. Om man tilfeldigvis vet noe mottakeren er veldig glad i, så er jo det fint å gi akkurat det – noe mottakeren er glad i! Men om man ikke har den innsikten så vil jeg foreslå noen ting:

– Sjokolade, det finnes så mye deilig, pen og god sjokolade å få kjøpt. Og jeg lover at også en helt vanlig melkesjokolade er heelt topp! (PS. Husk å tenk på evt. nøtteallergi!).
– God pasta! Meny, Coop og nisjebutikker rundtom har poser med ekstra digg pasta, det er ypperlig å gi vekk i sommergaver, gjerne sammen med en pesto eller en pastasaus!
– Kaffe eller te, spesielt da om man tar en tur innom en kaffebar og kjøper en litt fancy pose kaffe eller en litt spesiell pakke med te. Kaffe og te er litt safe, for selvom det er noe mottakeren selv ikke skulle drikke så mye av, så er det noe man er glad for å ha i skapet til sommerens gjester!
– Oljer og krydder er også safe, det kan alle bruke og kjøper du en pen beholder kan den også smykke kjøkkenet. Det er mange gode oljer og krydder i både matbutikker, nisjebutikker og interiørbutikker overalt!
– I noen tilfeller kan også en god flaske vin, lemonade eller lignende være en veldig fin gave å gi bort!
Kan varmt anbefale denne alkoholfrie bringebær limonaden!

GAVER SOM BLIR BRUKT OPP:

Et annet godt tips er bruksgaver som kan komme til nytte for mottakeren:

– Telys, stearinlys og lignende er ypperlige sommergaver! Det er noe man gjerne bruker en del av, men som det er veldig kjekt å få i gave så man slepper å kjøpe selv! Kan gjerne gå for noen litt ekstra kule stearinlys som disse fra Mrs. Miccio i herlige sommerfarger! Da støtter du TO små bedrifter samtidig!
– Paa Stell, det kan jeg nemlig ikke anbefale nok! Det fjerner flekker fra ALT og er utrolig praktisk å ha i livet (enda mer om man jobber i barnehage, tro meg! Makrell i tomat er ikke bare, bare å få ut av ulltrøyer)
så derfor tenker jeg paa stell såper kan være en perfekt sommergave til de fleste!
Du finner hele nettbutikken dem her.

Bilde: Florisspaleet / Mrs. Miccio

– Selvpleie tenker jeg også er en perfekt sommergave! Der finnet det så mye man kan velge, jeg vil selvsagt tips om enkelte ting fra KaRe Beauty (annonse):
Øyemasker, f.eks disse black&gold øyemaskene, de deilige gull øyemaskene (kanskje med et kort som sier «du er gull»?) eller chill down øyemaskene, alle tre er en sikker vinner i sommergave.
Vil også anbefale en deilig wash off ansiktsmaske, en pakke med sheetmasks eller footmasks, alt er deilige produkter som kan gi mottakeren en god opplevelse! Og sist, men ikke minst: LIVETS solkrem er også en perfekt sommergave (spesielt til skole/bhg ansatte som er ute så mye av dagene sine!).

HUSK! Du får -10% på alt hos KaRe med koden min NATHALIEFLI.
– Gavekort, det er jo på en måte en gave man bruker opp. 😂 Tenker gavekort på skobutikk, massasje (squeeze?), diverse pleie (negler, hud), matvarehandel eller restauranter er perfekte sommergaver til både kollegaer og skole/bhg personell. Da kan mottaker få noe ekstra digg som kan brukes som de vil!
– Blomster og planter er jo også alltid en sikker vinner! Jeg ble alltid veldig glad for å få blomster av mine små da jeg jobbet i bhg/skole. Vet ikke hva det er, men sikkert mange som tenker «det gir alle» så det ble ikke så mye blomster, men altså skal ikke kimse av å gi en fin blomsterbukett eller liten plante!

Har du flere lure tips til sommergaver? Legg igjen kommentar eller tips meg i sosiale medier. 😘

Nathalie <3

Del innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Meld deg på nyhetsbrevet og få denne pdfen gratis på epost!